"You can´t stop the waves, but you can learn to surf"

Methoden

lelyMassage

Massage brengt je aandacht terug naar je lichaam, naar jezelf. Aanraken is de kern van masseren. Tijdens de behandeling wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Fysieke en psychische blokkades worden verminderd of zelfs opgeheven. Dit bevordert herstel na ziekte en kan ziekte ook helpen voorkomen. Je aandacht wordt naar je lichaam gebracht en daardoor kom je weer tot jezelf.

Energie

Bij het masseren werk ik ook met energie. Alles in ons en om ons heen is energie. Tijdens de energetische behandeling kan ik op zowel fysiek als op energetisch vlak voelen waar in je lichaam blokkades zijn. Mijn handen gaan ‘stromen’ en tijdens het masseren word ik gestuurd om extra energie te geven op die plaatsen in je lichaam waar dat nodig is.

Dornmethode
De Dornmethode is een zachte methode die ik gebruik bij rug- en gewrichtsklachten. Hierbij worden wervels en bindweefsel voorzichtig bewogen en in de goede positie teruggezet. Je kunt door deze wervelmanipulatie volledig pijnvrij worden. De methode is risicoloos. Het is een vorm van subtiele manuele therapie, waarbij je tijdens de behandeling met je arm of been zwaait wat afhangt waar het probleem zit. Hierdoor kan ik met weinig druk grote effecten bereiken. Hier gaat het met name om het rechtzetten van verschoven ruggenwervels en het losmaken van het SI-gewricht. Een vastzittend SI-gewricht veroorzaakt rugpijn en moeizaam bukken en een vermoeid gevoel op heuphoogte.

De Blue Dot Energy methode
De Blue Dot Energy methode versterkt ons zelfhelend vermogen. Het is de oer-energie die zich in onze celkern bevindt. De Blue Dot Energy is van nature aanwezig in de foetus. Het ongeboren kind gebruikt deze energie actief om zichzelf te scheppen tot na de geboorte en in de vijfde maand is dit proces voltooid. Daarna wordt de energie latent en rust gedurende de rest van het leven, in de vorm van blauwe stipjes, in de celkernen van de mens.